Siden september 09

mandag 11. januar 2010

Camilla gjør ting hun ikke kan...


Samboeren har vært langhåret en stund og han kan ikke beskyldes for å være den som løper til frisøren hver  3 uke. ( bildet overfor er tatt i helga, og en kan faktisk se det lange håret stikke over cornflakes-esken..) 

Jeg bestemte meg derfor for å ta saken i egne hender - Og den langhårede samboeren stilte modig opp i Camilla's frisørstol. 

Det skal sies at Frisøren ikke har spesielt lang erfaring innen hårklippe-bransjen ( faktisk kan det sies at Frisøren ikke har klipt ei dokke en gang..) 

Det er likevel svært viktig å gi kunden ( les Samboeren) tro på at dette er noe Frisøren virkelig er dyktig på. 

Prosessen ble dokumentert underveis med foto, for at den Langhårede Samboeren skulle sikre seg bevis om det skulle bli behov for å legge inn klage på Frisøren i etterkant av timen.

"Frisøren smiler og spør Kunden om det vanlige" Ja, hvordan vil De at jeg skal klippe dem i dag da?" 

Kunden går for en rufsete, ungdommelig frisyre. 

Så "bolle-sveis" vil De ikke ha? Frisøren forsøker å oppmuntre Kunden til å godta forslaget om bollesveis, da hun mener dette er en viktig del av dagens motebilde .. (?) 

Etter ca en time er det endelige resultatet klart. 

Og både Frisøren & Den langhårede Samboeren / Kunden er positivt overrasket over resultatet. Om resultatet ville blitt godkjent av en ekte frisør er en helt annen sak. 

Det viser seg nemlig at Frisøren ikke er frisør , men sykepleier. 

 

post signature

1 kommentarer:

Unknown sa...

Takk for klippen, ble veldig positivt overasket over resultatet:). Jeg var flink til å hjelpe til forresten:). Kommer tilbake om 2-12måneders tid. Thakk fhårr dhee

Verdens beste Norfolk: Shira

Verdens beste Norfolk: Shira